30 Mayıs 2011 Pazartesi

Çağımızın Hastalığı Çocuk İstismarı ve Yapılabilecekler

Anlatmaya güç bulamadığım bir olay yaşadım. 22 yaşındayım ve hayatım boyunca bir sürü ciğeri beş para etmeyen insanlar tanıdım daha doğrusu hayat beni onlarla tanışma zorunda bıraktı. Ancak hastalıklı beyinlerin saf orospu çocukluğuyla birleştiği zaman neler yapabileceğini bu kadar orospu çocuğu tanımama rağmen tahmin edemez oldum. Kanımı donduran geceleri her kapattığımda gözümün önüne gelen bir sorumluluk bütün hayatımı altüst etmişti ki dayanamayıp yapılması gereken ne varsa yaptım.
Biliyorum sizin de çevrenizde istemeseniz de bir sürü orospu çocuğu var. Peki onlarla en azından "ÇOCUK İSTİSMARI" konusunda sonuna kadar savaşmamız gerektiğinin farkında mısınız? Onlar bu kadar ileri gidebiliyorken bu kadar orospu çocukluğu yapabiliyorken biz neden böyle büyük namuslu insan davranışında bulunamıyoruz?
Geleceğimizi emanet edeceğimiz insanları hastalıklı beyinleriyle "İSTİSMAR" eden bu insanlarla savaşabilecek kurumlar mevcut. İnanın çocuk pornosu bu istismarın en saf olgusu. 27 kişinin 12 yaşında bir kıza tecavüz ettiği ve "TUTUKSUZ" yarğılandığını bilmek sizin de canınızı acıtmıyor mu? Öz babasının ve öz abisinin önce yıllarca tecavüz edip sonra bahçedeki kümese canlı canlı gömen 16 yaşındaki bir kızın gömülürken nasıl baktığını hanginiz hayal edebiliyorsunuz?
Nooldu? Yoksa şaşırdınız mı? Olamaz mı dediniz? Yoksa Oha mı?
Maalesef ki bütün bunların hepsi gerçek.
"Sitelerin açıkları bitmez; gelin önce insanlığımızdaki açığımızı kapatalım.!!"

Çocuğa Karşı Cinsel İstismarda 24 saat Açık İhbar ve Bilgi Hattı:0216 450 54 54

0 yorum:

Yorum Gönder