17 Ağustos 2011 Çarşamba

Web Browser Oyunları: Gladiatus

1 yorum
Bir zamanların önemli furyalarından ve hala da geçerli olan web browser oyunları beni teğet geçti diyebilirim. E tabi üyeliklerimin bulunduğu oyunlar var ama henüz saatlerce başından kalkamayacak şekilde bağlayamadı beni hiçbirisi. İçlerinden sadece Gladiatus'u ara ara oynarım. Ona da yaklaşık iki yıldır üye olmama rağmen henüz 46 levelim.
Gladiatus'de dikkatimi çeken tek şey gladyatör olmak tabi. Her zaman farklı ve ilginç gelmiştir bana gladyatörler. Bu yüzden arada oynuyorum bu oyunu.
Gladyatörüne eğitim veriyorsun, teçhizat satın alıyorsun, yanına paralı askerler alarak onlarla güçlendiriyorsun. Böylece sen arenada savaşırken paralı askerlerin de "sirk turna" adı verilen başka bir arenada savaşıyor.
Zindanları da unutmamak lazım tabi. Görevlerin yanı sıra bir de yeraltının ensesi kalınları var. Bunlara leveline göre açabiliyor ve savaşabiliyorsun. Zindanın boss'unu yenerek teçhizat kazanabiliyorsun.
İttifak kurarak da bi sinerji yaratmak mümkün. Ben pek kapılmadım ama hastası olan arkadaşlarım var. Dikkati elden bırakmayarak deneyebilirsiniz. Deneyip de hastası olursanız karışmam.
Oyuna üye olup yardım isterseniz
Bu konunun altından bana ulaşabilirsiniz. Yardımcı olmaya çalışırım.

16 Ağustos 2011 Salı

Google Görsel Aramada Yeni Algoritma

0 yorum
Google yeniliklere devam ediyor. Bir Türkten aldıkları like.com sitesinde kullandığı resimle arama algoritmasını görsel aramada hizmete sokmuş. Yani artık benzerini bulmak istediğiniz resmi Google'a yüklüyorsunuz ve Google sizin için benzerini buluyor. Şimdilik aramalarda mükemmel sonuçlar almayı beklemek erken olur. Ancak gelişen teknoloji sınırları zorlamaya devam ettikçe bu algoritmanın da gelişeceğini beklemek iyimserlik olmaz. 

13 Ağustos 2011 Cumartesi

Çakal Film'i Üzerine

0 yorum
İsmail Hacıoğlu varsa film izlenir diye açmıştım. Yine şaşırtmadı beni. Bu adam ne zaman psikopat rolde oynarsa o zaman kendinden geçiyor ve film o kadar sağlam oluyor.
Babası beş para etmez bi adam, annesi de ölüyor zaten filmin başında. Daha sonra babasıyla anlaşamayıp evden kaçıyor ardından bir arkadaşının da tavsiyesiyle mafya babasının bilardo salonunda işe giriyor. E psikopat olunca terfi fazla gecikmiyor. Her işine koşturur oluyor bizim oğlan mafya babasının.
Neyse filmi anlatıp tadını kaçırmayacağım merak etmeyin. Ancak mutlaka izlenmeli. Tavsiyemdir...

Facebook Mobil Chat Programı İndir

0 yorum
Benim laptop bozulduktan sonra nete cepten giriyorum ve iyice alışır oldum buna. Tek eksik flashlar ki çok gerekli değil bir de facebook chat olayı. Neyse ki bunu da ufak bir proğramla hallettim. Site mobil site ancak çok kullanışlı. Hemen linki veriyorum siz de kendi telefon modelinize uygun proğramı indirerek facebook chat sorununu çözebilirsiniz.
Buradan :
www.getwapi.com/software