4 Ağustos 2012 Cumartesi

Dabbe 3 - Bir Cin Vakası Filmi Yorumum


Dabbe 3 - Bir Cin Vakası Filmi Yorumum


Merakla beklediğim Dabba 3'ü vizyona girdiği ilk gün izleme fırsatı buldum. Fragmanından Paranormal Aktiviti çakması olarak yorumlamıştım ancak Hasan Karacadağ'ın korku filmlerinde ne kadar başarılı olduğunu bir kez daha anlamış oldum.


Öncelikle şunu söyleyeyim Dabbe'nin ilk iki filmini seyredenler mutlaka Dabbe 3 - Bir Cin Vakası filmini de seyretmeliler. Çünkü bence bu serinin en iyi filmi. 


Gerçek cin görüntülerinin kullanıldığı yönünde haberler çıkmıştı. Kişisel görüşüm bu filme izleyicileri çekmek için yapılmış reklam hareketinden başka birşey değil. Filmi izlerken hani gerçek görüntüler gibi sorular sorabilirsiniz yani. Sadece filme de konusu olan ve bu olayları gerçekten yaşamış Ceyda T.'nin ses kayıtları veriliyor henüz filmin başında. İnanın bu sesler bile korkmanıza yetecek. 


Ses efektleri, görüntü bakımından da oldukça zengin bir film olmuş. Bence izlenilmesi gereken bir film hele de korku filmi severler için.

10 yorum:

Adsız dedi ki...

film gayet basarılı arkadasıma katılıyorum ilk 2 filmde gulecek kadar trajıkomık bır durum olsada bu fılmde gercekten korktum ve o korkuyu hıssettım kesınlıkle tavsıye ederım.Gercekten konu,efektler basarılı kı gercek bır olaydan alınmıs denıyor zaten.Cıdden basarılı bır korku.Azıcık paranormalı andırsa da ızlemekte yarar var.Saygılar.

Admin dedi ki...

Yorumunuz için teşekkürler.
İlk 2 filme göre çok daha iyi kurgulanmış. Filmin gerçek hikayeden alınması da farklı bir durum yaratıyor. Daha bi ciddi bakıyorsunuz.

Adsız dedi ki...

film muhteşemdi..uzun zamandır hiçbir korku filmi beni korkutmuyordu ama bu film beni gerçeketen çok etkiledi..ilk olarak hep durağan gşdecek sandım ancak psikopat sahneler arka arkaya geldi salonda çoğu seyirci feryat ediyordu onların bağırması beni daha çok korkuttu:)))))9

Adsız dedi ki...

hayatımda izlediğim en berbat korku filmiydi. kimseye tavsiye etmiyorum.verdiğiniz paraya yazık.

Admin dedi ki...

Yorumunuz için teşekkürler

esra dedi ki...

Izledikten sonra bir hafta uyuyamadim :))) film cok etki birakiyor gercekten korkunctu.....

Adsız dedi ki...

Bence yilin en güzel filmi hic kimse kötulemesin harikaydi korkudan filmi izleyemedim siddettle tavsiye ediyorum sinemada izleyin

Adsız dedi ki...

Muhteşem bir film yönetmenin ellerine sağlık biz kocamla cok beğendik

Adsız dedi ki...

oy blyaaa bu kinoya baxdim gijdillaq oldum

laboniobrist dedi ki...

Caesars agrees to buy Virgin casino - drmcd
Online gaming 경상남도 출장샵 giant Caesars Entertainment has agreed to 문경 출장안마 buy rival 태백 출장안마 Virgin for $5 billion, with the 순천 출장샵 sale expected to 안성 출장마사지 close in Mar 26, 2019

Yorum Gönder